CONCEPT - PLAIN
Porseleine vloertegels

Dit is een collectie van uni-kleuren die terugkomen in de CONCEPT-collectie. Door het effen karakter van deze sobere tegels speelt u met accenten op elke vloer waar met de CONCEPT-bloemenmotieven wordt gewerkt.

Slide Plain Een mediterrane toets met deze prachtige blauwe kleur in de Blue Plain-reeks. Blue Sottocer-concept-blue-plain Een mediterrane toets met deze prachtige blauwe kleur in de Blue Plain-reeks.

CONCEPT - PLAIN Keramische vloertegels

Slide Plain De Antracite Plain kan ofwel een geborgen accent of een gedurfd contrast geven. Antracite Sottocer-concept-antracite-plain De Antracite Plain kan ofwel een geborgen accent of een gedurfd contrast geven.

Slide Plain Door warm vintage wit met een vleugje zand brengt Grigio Plain meteen gezelligheid in elke ruimte. Grigio Sottocer-concept-grigio-plain Door Warm vintage wit met een vleugje zand brengt Grigio Plain meteen gezelligheid in elke ruimte.

Slide Plain Tover elke kamer om in pure frisheid door een wit accent met deze Mist Plain. Mist Sottocer-concept-mist-plain Tover elke kamer om in pure frisheid door een wit accent met deze Mist Plain.

FOTOGALERIJ

Bekijk ook onze andere collecties