OVER SOTTOCER

Vroeger en nu, ambacht en technologie, passie en perfectie.Verschillende stijlen, maten en kleuren met elkaar combineren. De weg naar een harmonieus interieur. Sottocer is uw one-stop-shop oplossing.

Sottocer-tegels zorgen voor karakter, over de grenzen van verschillende stijlen heen. In een strakke moderne woning of een statig oud pand.

‘Sotto’ verwijst naar Zottegem. De stad waar onze roots liggen. Onze tegels zijn 100% Belgisch design met productie gevestigd in Spanje.

Als internationale speler levert dit onmiskenbare voordelen op: u heeft in ons een flexibele en uiterst toegankelijke partner én we garanderen een grote voorraad op elk moment, zowel in België als in Spanje.

Sottocer verdeelt wereldwijd met een persoonlijke aanpak.

  • Complete voorraad in Zottegem en Spanje
  • Flexibele en betrouwbare partner
  • Productie
  • Korte leadtime

STOCK

Op elk moment keuze uit een volledige voorraad van alle collecties.

WERELDWIJD

Wereldwijde verzending van uw orders.

PRODUCTIE

Tegelproducent en one-stop-shop voor kleine formaten in alle vormen en kleuren.

SERVICE

Uw bestelling vertrekkensklaar binnen 48 uur.

HISTORIEK

Al sinds het begin creëert Sottocer tegels geïnspireerd op oude cementtegels. Met een retro vibe, aangepast aan de kwaliteitseisen van vandaag. We produceren onze tegels in onderhoudsvriendelijk keramiek of porselein. Geïnspireerd door oude materialen en oude technieken, mét een moderne twist.


Alle vloer- en wandtegels passen onderling bij elkaar, goed voor een harmonieuze uitstraling in elk interieur. Sottocer combineert vroeger en nu, ambacht en technologie, passie en perfectie. Met keuze uit verschillende stijlen, maten en kleuren.


Het resultaat: tijdloze tegels die klasse en kwaliteit uitstralen.


Nu al een vaste waarde op de internationale markt.

INNOVATIEVE
PRODUCTIE

EIGEN ONTWERP

Wij ontwerpen zelf al onze designs. Alle kleuren, tekeningen, formaten en vormen matchen, op welke manier u ze ook onderling combineert. Onze designs zijn vernieuwend en gedurfd, maar blijven altijd heel verkoopbaar.

KORTE LEADTIME

We hebben een grote voorraad van al onze designs. Is de voorraad toch uitgeput, dan garanderen we u een zeer korte productietijd.

AUTOMATISERING

We blijven innoveren op het vlak van logistiek, orderverwerking en customer experience. We werken voortdurend aan de automatisering van productie, verpakking en magazijn. Reken op Sottocer als future-proof partner.

EENVOUDIGE EN EFFECIËNTE LOGISTIEK

Sottocer heeft een veelzijdig aanbod, met een eenvoudige logistiek. De volledige voorraad staat altijd klaar in België en Spanje. Sottocer, één adres voor alle mogelijke tegels en tegelcombinaties.

WAAROM SOTTOCER

Originele designs in alle mogelijke kleuren en vormen die uw klanten kunnen wensen.

Een flexibele en betrouwbare partner, die op elk moment ruime stock garandeert.

Genieten van een regionale bescherming als exclusieve verdeler.